Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sanda uvalim ti svog Armanda :**
*** majku covjek kad navece sjedne da gleda komediju dovoljno mu je prebacit na klix komentare, niko ko bosnjo !
Ovo je odavno propala manifestacija, tako da...
Pitanje je bi li ti ona dozvolila
kad zasvrbi pitala bih ja tebe dozvoljavas li ili ne :P
PRIKAŽI ODGOVORE (86)
Skocio bih na nju ko majmun na bananu
Kakvo im je ovo plastično cvijeće po njima, k'o ciganke :D
samo mi mozemo ovako izabrati a za eurosong da i ne govorim... zalosno
Zadnjih nekoliko godina ovo lici ko da biraju najruzniju, a ne najljepsu.
husnetaaaaaa poceraj krave
Jes' vam ofiran fotograf, samo ih gologuze slikao :P
koji je ovo idiotizam. kao kad udjes u supermarket i trebas izabrati paradajz, pa gledas koji ti ljepse i mekse izgleda... tako i sa izborom za miss. tu je 20tak cura, sve su manje vise lijepe, istina nekad se i neki gabori umisle da su lijepe pa se prijave, ali generalno ko smo mi ili ziri ili televoting da sad ocjenimo koja je eto NAJljepsa, i jos da se raja raspravlja ko je bio ljepsi?! po meni totalno ponizavajuce... a isto tako smatram da lijepim djevojkama s gramom mozga ne treba ova parada da bi znale da su lijepe...
Kulturan nacin da se opere koja stotina hiljada drzavnih poreskih novaca,al nisu ovi šalabajzeri ni prvi ni zadnji(sportski savezi jbt imamo skijaski savez a skijasi nisu u stanju niz bjelasnicu na sanjkama se spustit,nevladine org,udruzenja...),ugl pojebase ovu drzavu sa svih strana....
Parada pijanstva i kiča
off topic (ali takva su nam vremena) http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron peticija koju moramo svi potpisati za smjenu Merona, odgovornog za pustanje zlocinaca iz Haga na slobodu!
Jel porucila da ce se zalagati za mir u svijetu??
Eh, da sam otišao na Pan, umjesto što sam gledao izbor...
Miss više nije izbor ljepote već takmičenje među sponzorima
ove dvije nisu Jeleni ni do koljena,ali sta ces kad je i ovo politicki.
Nista od sad djevojke nek prate kada na red dodje da pobjednica bude njihove nacinalnosti nek se tada prijavljuju jer ce imati bar neke sanse ovako se hrvatice i bošnjakinje nemaju potrebe prijavljivati kad je red da srpkinja pobijedi a ito vrijedi i za druge dvije ako ova prva trba pobijediti i sl.