Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Nadiri Skaljic i svim vrijednim zenama Bosne i Hercegovine, cije vrijedne ruke , cuda cine !
Sada kada naše jetseterice krenu nanama otimati dzempere :D
bosanske pletilje, ale ale ale
Pemper
Sad ce moci i Munira iz Cekrcica da bude in, ni Hana Hadziavdagic joj nece biti ravna!
Sada kada naše jetseterice krenu nanama otimati dzempere :D
Koliko znam za ovu firmu koriste sistem modernog izrobljavnja radnika. Zaobilaze tradicionalne radnicke ugovore da bi mogli sto jeftinije proci sa radnom snagom(koju sacinjavaju siromasne zene iz ruralnih zajednica u BiH). Inace standardna praksa velikih korporacija u Aziji ali uvijek je fino vidjeti da su i kod nas uspjeli prevariti i vlast i radnike i onda na kraju svega opet staviti proizvode na prodaju po astronomskim cijenama.
Čekamo da Tarik Kaljanac pronosa nakurnjak ispleten u Lukomiru.
Sad ce to da kosta kao necija plata u Bosni. Svjetsko a nase. Nego ko ima nenu, nek mu sasije ovo, ima da bude in ove jeseni/ zime!
Sad je na redu opanak.
Jesu li sad moderni ovi juzni dzemperi??
@mobileDE ocigledno