Dotjerala se
131

Rialda Karahasanović naglasila obline u pripijenoj haljini: Praznična sezona stiže

Klix.ba
Screenshot: Instagram/queenrialda
Screenshot: Instagram/queenrialda
Bh. pjevačica Rialda Karahasanović je ponovo prikupila komplimente na račun svog besprijekornog izgleda.

Ovaj put je pozirala noseći pripijenu haljinu srbijanskog brenda Hermanas te tako naglasila obline. Također se odlučila za isfeniranu frizuru, jednostavnu šminku i špicaste štikle.

"Praznična sezona stiže", navela je u opisu. Kao i uvijek, u komentarima je dobila samo pohvale.

"Ljepotice", "Anđeo, boginja", "Prelijepost", neke su od njih.

Kako je ranije navela u intervjuu za Telegraf.rs, ozbiljno ulaže u svoju muzičku karijeru.

"Obično znam da budem jako samokritična, svjesna sam svakog svog koraka... Izabrala sam nekako tu svoju putanju koja nije baš najlakša i nije baš instant, ali... Odlučila sam da radim nekako da se osjećam dobro, dobro u svojoj koži, da se družim sa ljudima s kojima želim i volim da se družim, da ne mora da bude neko pravilo da moram da se družim samo s ljudima iz javnog svijeta... Da, žrtvovat ću se i žrtvujem se svaki dan", ispričala je.

Iako je jedna od najatraktivnijih javnih ličnosti na našim prostorima, tvrdi da joj muškarci uopće ne prilaze jer su se vremena promijenila.

"Ja sam staromodni tip, ne po ponašanju, ali čekam da i muškarac priđe. Više ni pića ne šalju, ni to ne rade. Sve nekako kao da treba da im nacrtaš, serviraš, obojiš. Više nema toga da ti neko priđe i pozove na večeru, na doručak, šetnju...", kazala je.