{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Putujuća izložba HangOn otvorena u Sarajevu, a potom odlazi u Graz

20.4.2013. u 13:10
13
0
Putujuća izložba HangOn otvorena u Sarajevu, a potom odlazi u Graz
13
Putujuća izložba HangOn otvorena u Sarajevu, a potom odlazi u Graz
Izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko pod nazivom "HangOn" otvorena je sinoć u galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu.
Na otvorenju su se okupili brojni posjetitelji, kolege i mediji da podrže rad umjetnika koji su premijerno prikazali izložbu "HangOn" u februaru u Londonu na International Fashion Showcaseu.

Izložba koja je nastala u saradnji sa British Councilom i British Fashion Councilom, a koncipirana je kao putujuća izložba koja će nakon Sarajeva biti prikazana u Grazu.Na izložbi su učestvovali: Amna Kunovac-Zekić, Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, OSHYOSH by Vanja Ciraj & Irma Saje, Lejla Hodžić, Lena Stefanović, Vanja Lisac, She:You by Neira Sinanbašić, Adisa Vatreš & Naida Begović, Ensar Dervišbegović, Nermina Varešanović, Maja Talović, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković, Belma Lizde Kurt i Gasha Miladinović.

Izložbu možete pogledati u vremenu između 10:00 i 19:00 sati svaki dan izuzev nedjelje u galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu od 19. aprila do 5. maja 2013.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: