Ljepša strana samita G20
0
Prve dame na opuštenoj večeri u Londonu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto i nase Emine Erdogan,,hanume Rezepa Erdogana..pocasnog gradjanina sarajeva :P :)
a sve ovo mozete imati u svojoj kuci za samo 2 580 697,26 EUR ipak kriza je moramo malo smanjiti prohtjeve
Toliko o emancipaciji zapadnjacki zena.
imali su veliki problem..kralj iz Saudijske Arabije ,sam , ima 143 zene i nisu mogli naci salu dovoljno veliku niti je Oliver mogao toliko da napravi vecera..
ja, u stvari, mislim da ovoj našoj zemlji pod hitno treba jedna dobra domaćica sa dobrom metlom da sav ovaj jad, lopovluk, korupciju i licemjerje pomete i uspostavi red, k\'o prava domaćica. Možda bi nas onda počeli pozivati na ovako važne skupove, bar u ulozi posmatrača. Ja, osim žene Željka Komšića, nisam nikada vidjela niti jednu ženu našeg političara.
mashala sto su plahe !!! zna li neko kako izgedaju nase tri hanume ?? nisu valjda takvi gabori da ih se troglavo predsjednistvo stidi ??? ili jesu .....
sranje u bojama
Koju li je trebu Angela Merkel dovela?
DOBRE! dobre nema sta