Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne lici na kreatorku, nego na studenticu pravnog fakulteta:))..
ne lici na kreatorku, nego na studenticu pravnog fakulteta:))..
Bravo Aida , super samo nastavi , dali moze Sa -x com da prestavi njezinu prestavljenu kolekciju u slikama , da malo vise priblizi , publiku sa njenom kolekcijom.
U pripremi je i web strana sa fotografijama nekih kolekcija-Hodocasce u stilske pregibe, Dimije 501, BH Identity in Fashion Design-Revival of Tradition, Hljeba i igara, Ispod 0... Zahvaljujemo se za interes i toplu podrsku.
Sto se tice fotografija dosadasnjih kolekcija Aide Korman, mogu se naci na web stranama sedmica mode na kojima je Aida ucestvovala. Ovdje, ispod texta o reviji Ad Modum Bosniesem, nalaze se i dva prethodna clanka s fotografijama, objavljena na sarajevo-x.com.
Aida, lijepo je da BiH ima nekog mladog i perspekkivnog kao ti.Nadam se da ces uspjeti.Zeljela dih da vidim slike sa revije ali nisam ih uspjela naci sve sami clanci pa te molim da kazes gdje se moze naci nesto tako.Na komentare neobrazovanih se ne osvrci
bravo
sta bih sve dao,samo da sam u njoj.
ponosim se
Prava seljancura...
To Aida možda do godine dodzes kod nas u ČELJGOVIČE,to Aida svaka čast čitava rodna gruda te podržava.
samo naprijed aida. ko zna, mozda su ti slijedece stanice pariz i new york. samo zabopravi ove zlobne ljubomorne komentare
Danko je pravo sladak
Samo naprijed! Bolje bi bilo da ti neka mlada, atraktivna djevojka pjeva nego ovi nasi uobicajeni pjevaci. Fazlija ide u Atenu, ali ne znam koliko odgovara.
aida svaka cast...