U toku praznični popust
42

Proslavite praznike sa Ulla Popken i Johan Popken kolekcijom

Ulla Popken
Ulla Popken
Ove praznične sezone, Ulla Popken, vodeći modni brend većih veličina za žene, poziva vas da proslavite praznike u stilu sa svojom novom Party kolekcijom.

Kolekcija koja nudi veličine od 42+, dizajnirana je da istakne vašu prirodnu ljepotu i osigura da se osjećate sjajno u svakom trenutku. Svaki komad odjeće pažljivo je izrađen kako bi vam pružio udobnost, stil i samopouzdanje koje zaslužujete.

Ulla Popken vjeruje da svaka žena zaslužuje da se osjeća prekrasno kao i da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.

Ulla Popken
Ulla Popken

Party kolekcija sadrži raznovrsne stilove koji će vas zasigurno impresionirati. Bilo da tražite elegantnu haljinu za posebnu priliku ili trendy majice za opušteno druženje, u ovoj kolekciji se mogu pronaći komadi za svaku ženu.

Ukoliko želite da naglasite svoje obline i postignete glatku i zategnutu siluetu, odaberite svoj pravi steznik kao podršku. Bilo da tražite steznik za haljinu, hlače ili suknju, naći ćete ga u Ulla Popken kolekciji u veličinama od 42-62.

Ulla Popken
Ulla Popken

U Ulla Popken prodavnicama u ponudi možete pronaći i muški asortiman Johan Popken sa ponudom odjeće u veličinama i do 7XL. Od sakoa do košulja, od hlača do prazničnih kombinacija i još mnogo toga, Johan Popken donosi eleganciju i stil svakom muškarcu. Johan Popken nudi elegantne sakoe, klasične košulje i udobne hlače koje su savršene za praznične prilike.

Johan Popken
Johan Popken

Ove praznike, neka vaša ljepota zasja uz Ulla Popken. Posjetite Ulla Popken trgovine i online shop i otkrijte šta je Ulla Popken spremila za ovu prazničnu sezonu. Ne zaboravite pogledati i ponudu na muškom odjelu i proslavite praznike sa stilom uz Ulla Popken i Johan Popken.

Od danas, u vašim Ulla Popken prodavnicama kao i na online shopu ullapopken-bih.ba počinje Praznični popust do 30% na kompletan asortiman. Ne propustite ovu sjajnu priliku da u ovoj sezoni darivanja obradujete sebe ili svoje najmilije sa nekim od komada koji će sigurno voljeti. Popust traje do kraja godine.