Moda i ljepota
12

Pogledajte anđele Victoria's Secreta u reklami za Super Bowl

Klix.ba
Victoria's Secret se pridružio brendovima poput Lexusa, Bud Lighta, Budweisera, Mercedesa i Kie objavljujući reklame prije utakmica Super Bowla.

Iako je praksa da se reklama emituje u četvrtoj četvrtini utakmice, nekada je to ipak rizično jer ako utakmica ne bude interesantna i napeta, moguće je da će i vidljivost reklame biti umanjena.

Zbog toga su se odlučili da ovaj put reklamu emituju prije početka utakmice sa naglaskom na socijalnim mrežama. Kompanija se nije pojavila na Super Bowlu od 2008. godine.

"Shvatili smo da je ovo pravi trenutak i da nam je prodaja na vrhuncu i učinilo se kao dobra prilika da to ovako uradimo", izjavio je direktor marketinga brenda Ed Razek.

Prošle sedmice Victoria's Secret je objavila online video u trajanju od 90 sekundi u kojem se pojavljuju Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Doutzen Kroes i Behati Prinsloo obučene kao igračice koje pobjeđuju u utakmici američkog fudbala. Isti modeli, a uz njih i Karlie Kloss, pojavljuju se i u reklami na finalu Super Bowla.