Moda i ljepota
34

Spektakl u Londonu: Sve ljepotice Victoria's Secreta na jednom mjestu

Piše: M. N.
(Foto: EPA)
London je večeras spektakularni centar ljepote. U Earls Court Exhibition Centru poznati "anđeli" Victoria's Secreta prošetale su pistom prvi put u prijestolnici Velike Britanije i predstavile novu liniju donjeg veša popularnog brenda.

Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Shanina Shaik i ostale manekenke Victoria's Secreta bile su na jednom mjestu, pokazale svoju ljepotu, prelijepe kreacije i savršena tijela na drugom showu koji je održan van SAD-a.

Brazilke Lima i Ambrosio, stariji Anđeli, nosile su "Fantasy Bra" grudnjak koji je ukrašen safirima, rubinima i dijamantima, sastavljen od 16.000 dragulja i vrijedi dva miliona dolara.

U showu učestvuje više od 40 supermodela, te cijela "mašinerija" ljudi koji se brinu za šminku, kosu i produkciju (25 šminkera, 25 frizera i 9 osoba za manikuru). Za ovu noć pripremljeno je 39 pari krila, a zlatna krila napravljena od 18-karatnog zlata nosila je Karlie Kloss.

Večer su svojim nastupima zagrijali Tylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran i Hozier, a prve dvije dame su posebno oduševile publiku svojim izgledom i nastupom.

Victoria's Secret Fashion Show obično se održava u New Yorku, no ovaj put London je preuzeo ulogu domaćina.

Show odiše glamurom, seksipilom i elegancijom i proglašen je jednim od najkvalitetnijih modnih događaja u svijetu.