zimska kolekcija
54

Počelo sniženje u Dresscode dućanima: Savršen trenutak za kupovinu zimskih modnih komada

Dresscode zimska kolekcija za muškarce i žene nudi mnoštvo modnih komada, modela i dizajna. Elegantni i sofisticirani komadi, od visoko kvalitetnih materijala, mogu se kombinovati kako bi stvorili jedinstveni i prepoznatljivi dresscode.

Sada je to još lakše, jer je na odabrane modele u Dresscode dućanima u Sarajevu, koji se nalaze u ARIA Mallu i Bingo City Centru, počelo sezonsko sniženje od 20%!

Ove sezone su se zimski kaputi vratili u najtoplijim materijalima te klasičnim krojevima i siluetama koji odišu elegantnim karakterom i jednostavnošću koja ih je istaknula kao savršeni zimski ogrtač za baš svaku kombinaciju. Spoju toplih materijala i krojeva koji prate mušku i žensku figuru moderni pomak donose boje i uzorci koji su se i ove zime našli u samom središtu modnih trendova. Uz one najelegantnije modele poput kaputa u crnoj boji i boji devine dlake, zimske kolekcije donijele su i one najtoplije. Dugi kaputi te kaputi od vune ove su se zimske sezone ponovno istaknuli u centru modnog svijeta i na samom vrhu bilo čije shopping liste. Zato ih sada vrijedi potražiti po sniženim cijenama!

Na sniženju su i Dresscode zimske jakne! Ne postoji bolji stilski dotjeraniji način od umotavanja u meku, toplu i tako trendi zimsku jaknu. Modeli koje je Dresscode kreativni tim osmislio uvjerit će vas da zimska moda može i jeste cool. Njima treba dodati i rolke koje ne silaze s liste najpoželjnijih zimskih trendi komada.

Dostupne su po sniženim cijenama kako u klasičnim bojama, tako i u nešto smjelijim.