Divni prizori iz Italije
60

Pierce Brosnan (70) i njegov sin Paris (22) zajedno pozirali i oduševili modnom kampanjom

L. R.
Pierce i Paris Brosnan (Foto: Instagram/Giampaolo Sgura)
Pierce i Paris Brosnan (Foto: Instagram/Giampaolo Sgura)
Glumac Pierce Brosnan i njegov najmlađi sin Paris snimili su zajedničku kampanju za modni brend Paul&Shark.

Pierce Brosnan koji je do sada bio ambasador ovog modnog brenda, a koji se među prvima posvetio smanjenju lošeg utjecaja na okoliš kroz četiri stupa održivosti, u kampanju je sada uključio i svog sina Parisa.

Sam Brosnan također djeluje u očuvanju okoliša i član je odbora neprofitnog društva Sea Shepherd Conservation Society, organizacije čija je misija očuvanje morskog okoliša.

Tom prilikom, za novu kampanju otac i sin nose neke od najekskluzivnijih modnih kombinacija Paul&Shark kolekcije za jesen/zimu 2023. godine. Ova kolekcija ima fokus na "sofisticiranosti eleganciji" što uključuje italijanski kašmir, pletene džempere od vune i mekane košulje od pamuka.

Fotografije su snimljene u Italiiji, a kampanju su nazvali "Priča o ocu i sinu", a oduševile su njihove fanove zajedničkom saradnjom i time što su djelovali prirodno. Naime, Brosnanovo lice nije bilo retuširano i vidjele su mu se bore. "Drugo poglavlje priče o putovanju između oca i sina, kako bi otkrili talijanske ljepote, između toskanskih brežuljaka i staza malog sela. Priča koja je oda povezanosti između generacija, ovjekovječujući spontanost malih gesta, zajedničkog hodanja kroz uske ulice, igranja karata, uživanja u ljepoti života na otvorenom i bliskog zagrljaja", podijelili su Paul i Shark.

Inače, Paris (22) je najmlađi sin Pierca Brosnana (70) i supruge Keely Shaye Smith (59), a ranije je izjavio da mu je otac najveći izvor inspiracije. Njihov stariji sin Dylan (26) je muzičar. Oba brata proglašena su ambasadorima Zlatnog globusa za 77. dodjelu nagrada 2020. godine.