Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.vijesti.nl/?p=12575
riba nije raffa rufa nego Garra rufa!!
Ovo je skobalj ko kruh !
ahahahahahahahahahahahahahahahaha
NAJNOVIJA VIJEST: NAPREDNA ZAPADNA DEMOKRACIJA JE USVOJILA REZOLUCIJU KOJOM SE PREPORUCUJE SVIM LJUDIMA DEMOKRATSKI NACIN RAZMNOZAVANJA, I TO, SPOLNIM ODNOSOM. DO ZAKLJUCKA DA SE MOZE RAZMNOZAVATI NA OVAKAV NACIN DOSLI SU VODECI SVJETSKI ZNANSTVENICI KOJI SU PROUCAVALI ARHEOLOSKA NALAZISTA I ZIVOT SVOJIH PREDAKA
Glavno je da je \'nova vrsta pewdikure\' kojase \'koristi već vjekovima\'. Eurocentrizam - sve izmislila zapadna civilizacija samo što Kinezi, Indijci, Arapi to koriste stoljećima.
DONJELI BEBE DA IH UJEDAJU..
Naprdjivanju nigdje kraja. I, bas joj je ruzna noga,j bt:))))
pa gdje su ovdje pirane??
Ja inace ne komentarisem gluposti koje pisu vasi novinari al sad moram reagovat. Znate li vi razliku izmedju pirane i spomenute ribice? Ocigledno ne znate, cim se stavili \"pirana\" u naslov. Simici Simici, de zaposlite kakve prave novinare il barem prevoditelje, blamirate se iz clanka u clanak, c c c.
ne mozes da vjerujes...pa nek stave i male ajkule one imaju ostrije zube :) one ce izgrickat do kosti....