Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došla Mima kod doktora da mu se požali kako ne može da uživa u seksu. Pita je stari iskusni doktor, a jeste li probali sa drugim partnerom..? I sa drugim, i sa trećim, sa dvojicom istovremeno, džaba ne ide, odgovrara spremno Mima. Aaaa, u čudu će doktor, vi ste onda Mima pravi fenomen. Eto vidiš, u selu ku.rva, a u gradu evo fenomen, oduševljeno će Mima...
Ko bi reko, izgleda kao pravo pravcato zensko.
ako ga je dole capnula, nebi mi smetalo pristavit.
Koga boli *urac, zašto nas bombardujete ovakvim vijestima.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Želim... Zovi tvoju staru odma
Ubilo se za srbijanske mutantw
Je li on legitimni predstavnik, ostalo je manje bitno.
Zato ne pratim eurosong
Nije zivot jedan rod.
nosi to u pm
🤮🤮🤮🤮🤮
Traps are not gay
@TiSiMojeVino samo pederima smeta malo kur ca
Zenama nikad nije bilo zabranjeno da glasaju, da se razumijemo - one su to samovoljno odbacivale jer uz pravo glasa morale su se ispunjavati i druge obaveze kao vojni odazov u armiju u slucaju rata sto se njima nije svidjalo. Tako nemojte kakit i pricat zene se "izborile" za pravo....uvijek su ga imale.
Potego bi ja ovo, dobro odrađeno
Dobra pi čka