Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radije bih da ne dobijem nikakav kompliment a da mi ostane 300 maraka, ebo komplimente
naravno, imaš ti važnijeg posla od zavođenja žena
Ko se sjeca zelene bocice Pino Silvestre taj zna koliko je bio jeftin a dobar u ono vrijeme.
Imas i danas ga uzet
Ima i Solo za poslije brijanja 2KM :)
Jedan je Armani Code....
Glupo je pričati o nekoliko "savršenih" parfema.. Jedan parfem na dvije različite osobe može mirisati potpuno drugačije.. Na nekome i jeftiniji parfem može fenomenalno mirisati, dok nekome neće pomoći ni onaj od nekoliko stotina maraka.. Aaa, kako ne volim ovakve tekstove i "preporuke" 🙄
ko parfem koristi tj. kupuje zbog komplimenata taj nije psihicki stabilan ;)
Koji god parfem da stavim , uvijek mirisem po njoj.
Armaf ima jako dobre i postojane EDT i EDP, formule poznatih brendova, a najčešće Creed. Preporuka Armaf Club de nuit intense man EDP.
i to za trećinu cijene poznatih brendova.
Znaci cijena jednog parfema u visini minimalne penzije, malo manja od visine minimalne place...ma kakav parfem, jadni ljudi!
Euphoria Men i Versace Eros, zbog ta dva parfema bih sam sebe zaskocio :D
Preporuka za zene : Irresistible Givenchy Za muskarce: Bleu de Chanel Spomenut cete me😁
Ja licno nemogu izac van bez parfema. Cak volim i po kuci mirisat, a kamoli van. Naravno sa kvalitetnim parfemom ,koji se mora platit. Jbg🥺😁
Linterdit je odličan parfem.Najbolji koji sam do sada koristila.
a muški
A*Men pure malt- Thierry Mugler, a bolje nikakav nego neki koji ne pristaje osobi. Samo nemojte koristit onaj Axe choco dezodorans. Kad zapahne, da ti se smuči.
seljaci samo i znaju za savaž
La vie est belle
Najjbolji :)