Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ja sise u ove prve mogla bi obdaniste citavo nahranit
Jaslice, vrtić i pola odjeljenja u 1. razredu OŠ ...
prvom ubija drugo se i sama boji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Scarlett kao najobičnija djevojka iz komšiluka..
I sa sminkom izgleda kao djevojka iz komsilika, meni osobno zena prosjecnog izgleda...Takvih na ulici koliko hoces, samo treba malo bolje pogledati.
Ovoj s prve slike ne treba nista doradjivati,kakve sise covjece!!!
Al me Scarlet prepade..auuu..
Ja kad koristim photoshop,uvijek sebi povecam nesto.. Hem sam mal ko leptir,hem mi je sve malo,i tako ja povecam sebe =D Stid me vise i djevojaka i komsiluka,e vala sam nikakvo musko,pfffff =(
Zato posadiš dijete ispred sebe, uzmeš časopis i objasniš djetetu! Ne kontam, kaže; Photoshop može biti opasan!?!??! Isto tako, posadiš dijete ispred kompa, uploaduješ njegovu ili svoju sliku, središ je u photoshopu i kažeš djetetu da je to to, da ne bude u zabludi kad bude gledalo časopise...helou Nego jok, današnji roditelji što manje da objašnjavaju djetetu! Zato nam i jes' ovako kako je!!!
Vazda u životu! :)))
Pa ja,dobro si im rekla,helou Heloouuu ? =P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je i bez ceslja haman!
Koliko su vam platitli iz Adobea da reklamirate Photoshop?
Monica vrh
Pa kako se živjelo bez photoshopa, Živjelo se sigurno ljepše i bolje bez prodaje iluzije. A sada je stigla virtuelna generacija iluzionista koja misli da će jesti iluziju i od toga živjeti. Neće moći, iluzionisti. Zavrnućete rukave kad tad.
10/10 je totalni win!
Cice cice cice cice daj da te podojkim malice uhhh uhhhh
Dobro pitanje, ali - koji svijet? Posljedice u ovom, kontam stvarnom, su tu, a tanka je granica. Tako da nema nazad. Poslije svih silnih aparata i alata za popravke. Vidi meee, ajd bolje ako možeš, srculence. Sto hiljada miliona lajkova. Reala.
Možda, ali tako je. Ne uvijek, ali često.
Gabori na aparatima!
Ares na aparatima :D
izgledao bi tako da bi 96% ljepotica, manekenki, glumica izgledalo prosjecno. to ti je ono kada vidis naslov ''izgleda fenomenalno iako joj je 50 godina..."
Tom fotoshopu,veliki broj gariba treba spomenik dici