Porijekom iz Hrvatske
17

Paige Spiranac, koja nosi titulu najatraktivnije, napravila pomamu: Trebamo gledati u golf lopticu?

Klix.ba
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Paige Spiranac (Špiranac), influenserica i golferica porijeklom iz Hrvatske, je izazvala pomamu na društvenim mrežama nakon što je objavila izazovni snimak.

Naime, svojim pratiteljima je objasnila kako da pravilno udare lopticu. No, njen atraktivni izgled je privukao najviše pažnje. Nosila je kratki kombinezon koji je naglasio njen dekolte i istrenirane noge.

"Trebamo gledati u golf lopticu?", "Izgledaš predivno", "Najljepša žena svih vremena", "Nema riječi koje mogu opisati tvoju ljepotu", nizali su se komentari.

Kao što je već poznato, magazin Maxim je proglasio Paige najatraktivnijom ženom svijeta u 2022. godini. Ona se nakon toga u razgovoru za New York Post osvrnula na ovo priznanje.

"Moja karijera je oduvijek išla dobrim tokom, iako su mnogi mislili da neću uspjeti. U ovoj godini doživjela sam brojne pozitivne promjene. Zahvaljujući magazinu Maxim postala sam popularnija, što me mnogo raduje. Isprva nisam mogla vjerovati da sam baš ja proglašen najatraktivnijom. Stalno sam ih pitala jesu li sigurni jer zaista nisam mogla vjerovati", kazala je.

Zatim se pratiteljima zahvalila na podršci koji su joj pružili, a na pitanje na šta je najviše ponosna odgovorila je: "Na to što sam uvijek bila uporna, naročito kada je riječ o poslu."