Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovo takmicenje jos postoji
nisam gledo natJecanje na TV-u jer ko jos gleda TV, al da se razumijemo, mnogo vam je iregularno ovo takmicenje. gdje je dzenita? gdje je sestra od ove? sto kandidatkinja RS-a jedina muslimanka na lici ninasta? na kraju u slikama 19 od 20 dama. mislim, izborna je godina, al kakve su ovo muljaze? na sajtu missbih.ba nije jasno naznacenj pocetak i kraj glasanja, televotinga i drugacije. ljudi, nemojte da se lazemo, sve je ovo teska namjestalja, a lijepe zene pate, stvarno nije ok. DZENITA!
DI JE LEJLA
Slika 3 i 4 nema puno rasprave tu ;)
Ovo svake godine sve ruznije i ruznije
Ipak pregledah slike. Tacno se nema sta izabrati. Mozda Rada Manojlovic ili je to ugao slikanja. Koliko prosjecne djevojke mogu imati natprosjecno samopouzdanja to je nevjerovatno.
Dijelimo isto misljenje. Nevjerovatno, ali izgleda da na ovaj izbor iz godinu u godinu sve gore i gore se prijavljuju. Barem sam danas vidio minimalno desetak cura za sat vremena a kojd su u odnosu na ove prave misice
Ova iz kalnovnika mi je najljepsa. sto jes jes. hhhh
Sto da gledamo fotogaleriju kad uvijek pobijedi najgora s najboljom stelom?
Sto da gledamo fotogaleriju kad uvijek pobijedi najgora s najboljom stelom.
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Pa ja samo u svojoj mahali mogu nabrojati 2-3 ljepše djevojke od svake od ovih 20, a da ne pričam o djevojkama sa fakulteta.
Dobre prostitutke za grupnjaka i nabit nogom
Jelena Škrbic je skroz ok.
Šta je ovo, sve Bošnjakinje i Srpkinje?! Gdje su Hrvatice?
ostale kući zato što su ružne
Emina Sabanovic do pobjede. Djevojka ima 16 godina, a izgleda ko milion dolara. Instagram profil u nastavku: https://instagram.com/emina_sabanov.c?utm_source=ig_profile_share&igshid=5o3k3285fg4j
Slatke su, a sad da imaju neki x faktor vala nemaju. Ovo takmicenjeeni vise sluzi kao pokrice za prostituciju.