Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radio sam za ikeu jedno vrijeme i samo mogu reci da su supci svijetski kako placaju radnike-bojkot ikea
nema teorije,bill je samo se usutio jer ga svi tuzavaju i pokusaju izvuc koju kintu-on ima i vise od onoga sto predstavlja samo covjek vidi da su lesinari oko njega pa suti
ma lazu pizda im materina svedska, otidji te na forbes.com, ovaj levat gates je najbogatiji
sta ovaj ? serinja
to je vec "standard" :)
Mala soba tri-sa-tri a sta u nju staviti ???
kakav kamprada,zakon je krivaja zavidovici i sipad rajvosa.
jarane de mi posudi milion $ ti neces ni osjetit
Sad ce longhorn ^__^ heHehe
Nema IKEA u Sarajevu! Bice dok napravimo 5c! MA strah me je da se ovdje otvori bankrotiracu !
Ikea je nula sta ce tek Dalas Namjestaj da postigne;-)
? neseri bolan otkud ti takve informacije.Kad je neko bogat odma se misli ovo ili ono.Covijek se bavi tim poslom preko 50 godina.U pravom trenutku na pravom mijestu.
Ima li Ikea u Sarajevo?
Hajd nek se stisa ta opcinjenost kompjuterima. Sad ce mladi htjeti da budu prodavaci namjestaja... Programeri ciji se zivot sastoji u pravljenju formulara su pokazali pravo lice. Stolari sad je vasih pet minuta. Nema vise bitova.
Kvalitet-los Jeftino-za siroke "siromasne" potrosacke mase... Ali od "siromasnih" potrosackih masa zapada postoje jos siromasniji,koji su toliko siromasni da rade za mrvice... Za IKEU rade djeca Azije po dvadeset sati dnevno.Rade za komadic hljeba... Prokleto je to bogastvo Ali nije tu samo Ikea... Na zalost...Globalizacija tek nastupa...