Kako se oblače svjetski lideri?
0
Oni su modne ikone političke scene
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GADAFI KING ! Libija: Činjenice koje sigurno niste znali ¨!! BNP po glavi stanovnika u Libiji iznosi 14.192 $. Primanja na račun nezaposlenost iznose: 730 $. Plata jedne medicinske sestre iznosi oko 1.000 $. Za svako novorođeno dijete država porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki građanin dobija 20.000 $ početnog kapitala od drzave. Obrazovanje je u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog državljanina u potpunosti je besplatno. Cijene hrane su jako niske. Električna energija za upotrebu u domaćinstvu je besplatna. Država osigurava kredite za kupovinu stambenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila svakom građaninu država plaća 50% cijene vozila (pripadnicima oružanih snaga 65%). Cijena goriva je minimalna, llitar benzina košta oko 0.14 $.
Kako bi ovu Juliju pocjepo ko metar drva..
Nisu mi jasna ova pokrivala za glavu od NEROĐENOG janjeta.
Na onoj slici s 2 konja, slikajuci desnog, sa \"calama\", mislite da ste mu dali prednost?? Koji ste vi idioti, pogotovo nertadnim danima !
pitanje je jel julija jos uvijek ziva, u krastama sjedi u zatvoru a da se znala obuci jeste.. karzai se jedino i brine da ima oderano nerodjeno janje na glavi, inace ga niko nista i ne pita, putin starohan trazi bodyjem zene za glasanje bar, muamer goldy je presao svu mjeru u raskosi,zlatu,palatama pa sto ne bi i odjeci, sarkozy je bas onako omiljen,demokrata,posebno se voli manjinama baviti a zena ga oblaci koja ima svoju pricu kako je postala prva dama..za obamina odijela ne moras biti modni guru,dovoljno je da su boss sasivena po mjeri,bolja mu je hanuma u modnom izricaju..i jos jedino fidel,zeleno, zeleno volim te zeleno i kako da pogrijesi..
@LaWW bilo nekad!
Na samom pocetku teksta vam fali slovo A iza rijeci svijet i kakve veze ima slika golog Putina sa modnim ikonama? Hvala
Branković tek nije neka politička sila :P ali hajd čovjek se znao obući kako spada
gdje nam je najbolji inzinjer svijeta Nedzaaad Brankovicc, njega ste zaboravili, on je takodjer jedna ikona politicke scene, ali na razliku od ostalih, on je postao uspjesan po zakonu!
dodik
Nije možda neka politička sila Boris Tadić, ali za razliku od većine političara ima stila, a mislim da je članak o tome, ali hajd nebitno! :)
aaa i @aaa ... Nemojte se zezat da vas ne proguta crni mrak ;), Putin je institucija i svako ko iole prati politicka desavanja zna to
pa i nije on bas neka svjetska politicka scena
Gdje je Boris tadić?
Gaddafi, hodajuci fashion show! to je stil, dragi sunarodnjaci!!! niko kao pukovnik - zivio pukovnik!!!!!!!!!
ovdije su jedino face Gadafi i Fidel