Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika br. 4... Pa sta je ovo Boze moj???? Sad neko treba da se divi ovom stajlingu jel? Sve sto je retardirano zapocinje od Amerikanaca...
@DwayneRockJohnson Torbica treba da mu je u desnoj ruci...
I stvarno mi o ovome treba da čitamo
E svasta!
Ezra Miller je glumac 🤣 Znači ajde što ko god da je ovaj članak kopi pejstao, preveo, znači tačno vidiš ili da su mu/joj posve obamrle moždane stanice ili mu/joj je IQ na razini sobne temperature kada ako već nije potkovan/a po pitanju opće kulture/znanja da ne progugla pa vidi da Ezra nije žensko ime. 😂 Koja elementarna informacijska nepismenost.
Sumrak covjecanstva
Cist satanizam
Celine Dion propala ko kauč.
Sto niste napisali. Da je sve za humanitarne svrhe. A ko nas se ljudi lijece sms-ovima
Super prica. Skupljaju pare za humanitarne svrhe. A bude zabavno. Dok mi preko sms-ova licijemo ljude
Michael Urie dobar fazon. A sta ova Celin Dion ucini od sebe, majko mila...
šeki is on road
Koje nakaze čovječe.
Sta je poenta ovoga ?? Sotonine sluge placu jer im je vodja u lancima, al ipak izgleda da su gori od njeg
kako ti znas da je u lancima?
Koje sranje. Pisam im se u modu i stil.
kad kloc napise "vidi budala", "idiotizam" i slicno, a bez da pojma ima o cemu je uopste rijec...nego, idite vi bosnje po koridama i pusionama, to je taman vas nivo!
Izmanipulirane, nadrogirane, licnosti bez tzv znijezde..odrasli u teskoj neimastini, pa za pare i uspjeh prodali dusu..ocigledno kome. sad nosaju lustere ("PROSVJETLJENJE") ali su daleko od toga..