Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za najkurvastije
Speedo gaćice, naopačke, da se vide testisi...
Došao je taj izopačeni vakat, kada žene nemaju nimalo osjećaja o svom tijelu, ekponiranju i izlaganju vakat je...
Nadam se zbog vas da će biti jefin speed kao onomad jednom išo sam na tehno.
Lahko je istaknut dekolte kad ima sta da se istakne djaba ga obrces ako nema materijala 😁
Valja ovu šasiju savladat…ko kredenac
e svasta ne znam sto ista oblace hahahahha
Fight The New Drug na Youtube, sekularna organizacija, se bori protiv pornografije. 187 000 subscribera. Pokazuju sve strahote sto se desavaju iza scene. Treba to promovisati, a ne ovo.
sjbna vremena dosla, tesko je ostat normalan, bukovalno su gole po instagramu, u gradu itd, najcrnje sto je to njima ok, svako suprotno misljenje smatra se zaostalim, stida vise nema, lete samo za muskarcima koji su bogati, cast izgube za 100 eura, to im je ok, kazu normalno da se kandzija, sranje vremena, vjerovatno i zadnja vremena
Ej tko god ima šta da kaze protiv ovog nabijem ga ja na k
Bezveze, nit izgleda seksipilnije nit ljepse nego kad se normalno obuce. Hrabrost koju pominjete, kao i obicno, nema nikakve veze. U zadnje vrijeme se ta rijec svako malo upotrebljava u raznim vijestima i to umjesto rijeci glupost.
a obrnute ćega? ;)
"Najhrabrije dame svjesne svog seksepila"....mislite dame zeljne cune, a koje se prave nevine I uvrijedjene ako malo duze zadrzite pogled na doticni "instagram performans" :)
Trend nije za fosne sa dva frža.
ni to im ne treba
Šta napisati, a ne popiti ban?
Nemojte devalvirati rijec "hrabrost", ona treba da iskazuje neke druge stvari i vrijednosti. A nek' nosi ko sta hoce, svako zna koliko vrijedi.