Samo za najhrabrije
98

Obrnuti bikini je i ovosezonski ljetni trend, maksimalno ističe dekolte

Klix.ba
Ljetni modni hit ove sezone je tzv. obrnuti bikini, a ovakvom nošenju kupaćeg kostima pribjegavaju brojne trendseterice.

Stručnjaci ističu da obrnuti bikini stvara ljepši dekolte i može da učini da grudi izgledaju za dva broja veće. Čitava poenta jeste da se trouglovi bikinija obrnu pa se tako dio koji bi inače trebalo da ide oko grudi, veže se oko vrata.

Rezervisan je samo za najhrabrije dame svjesne svog seksepila, jer se kupaći kostim nosi na potpuno drugačiji način i otkriva poprsje tako da se vidi donji dio dekoltea, umjesto gornjeg.

Pojavio još prije nekoliko godina i začas se proširio jer su mnoge djevojke i žene shvatile kako tako grudi izgledaju ljepše i bujnije. Italijanska manekenka Valentina Fradegrada je među prvima pokrenula ovaj trend. Potom su je slijedile mnoge poznate ličnosti među kojima su Kylie Janner, Kim Kardashian, Ashley Graham i druge...

Ako ste čest posjetitelj društvenih mreža onda vam zasigurno nije promaknuo ljetni modni trend koji su oduševljeno prigrlile poznate Instagram zvijezde, a koji će i ove godne osvajati plaže širom svijeta