Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova djevojka je stvarno vrh, mnogi mastaju o njoj, siguran sam. Taman sve, al dupe joj je najbolje!
Sevap bi ubrala da otvori onlyfans hahaha na stranu zajebancija, al gotivno joj je dupe.. blago momku, svaleru ili buducem muzu. Da stanes, da se divis i kazes respect
@amoniman1 sise su svakako precjenjena kategorija. Ova djevojka ima sve sto ti treba vjeruj mi, samo prosnjuhaj po slikama. Ne znam za karakter, ali ovo sve ostalo top
Ko lamelu uz Mahmutovac
meni su sve zene lijepe
Da ima lijepu facu ne bi na 95% slika na instagramu imala dupe u prvom planu. Svjesna i ona sta joj je jedini adut.
Njeno dupe ce ujediniti rs i federaciju hahaha
Bravo za ovu žensku sa zlatnim rukama
misliš guzovima
Adela ujedinila sve narode i narodnosti u BiH. Više je Adelin gluteus uradio za ovu državu nego svi političari zajedno. Gori i Adela i kreacije joj. Go girl!
Tijelo vrhunsko ali faca ispodprosjecna realno
tijelo zmaja glava samuraja. šalu na stranu, lice i nije toliko loše, ali treba u 90% svojih slika na instagramu stavila guzicu, tako da je jasno šta joj je bitnije kod sebe.
A sta cemo sa ugodno popunjenim damama ?
naglasak na prdari.
Ona bi i vrecu prodala....prelijepa...zahtjeva komplimente,samom pojavom. Stvarno imamo prelijepih zena u Bosni.
dobra fištrija
Lijepa i prirodna djevojka
Sve iste haljide od jegtinog streča. Da se uvonjaš dušu dalo 💛