Moda i ljepota
82

Promo / Nova ponuda Blukidsa čeka vas u prodavnicama

Ljetu se bliži kraj...vrijeme je da obnovimo ormar sa mekanom odjećom, majicama kratkih i dugih rukava, farmerkama ,ugodnim printanim džemperima i jaknicama za ovu sezonu.

Blukids je italijanska robna marka za novorođenčad do 6 mjeseci, bebe od 6 do 30 mjeseci, djecu od 2 do 8 godina i juniore od 8 do 14 godina.

Može se pohvaliti raznolikom ponudom, pristupačnim cijenama te ljubaznim osobljem koje će rado pomoći i dati najbolji modni savjet za djecu. Kolekcija za jesen/zimu 2017. temelji se na dječijim željama i potrebama, a svaki outfit se nastoji prilagoditi bezgraničnoj mašti i neumornom duhu svakog klinca i klinceze.

Dizajneri ovog popularnog brenda vode se različitošću dječijih karaktera i uloga. Potrebno je puno truda kako bi se odjeća prilagođavala djeci, a ne djeca odjeći, no najbolji dokaz odličnog posla jesu dječiji osmijesi i zadovoljstvo.

Blukids u svom poslovanju daje prioritet omjeru cijene i kvaliteta proizvoda, te jednostavan pristup svakodnevnim potrebama roditelja i djece. Kvaliteta odjeće vidljiva je u svojoj praktičnosti i dugotrajnosti prateći najnovije trendove i stilove.

U kolekciju je uključen i niz licenciranih linija odjeće poput Disneya, Warner Brosa, Universala, Paula Franka i mnogih drugih popularnih likova iz crtića.

Donosimo mini editorijal koji će svi voljeti, i mališani i roditelji.

Posjetite Blukids prodavnice u BBI i Importanne Centru, Sarajevo.