Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba 7 sekundi da hrana dodje iz usta u zeludac. Ljudska vlas kose moze podnijeti tezinu od 3 kg. Penis jednog muskarca je dugacak otprilike kao 3 puta njegov palac. Bedrena kost je cvrsca od cementa. Zensko srce kuca brze od muskog. Na svakom od vasih stopala ima oko tisucu milijardi bakterija. Zene trepcu dva puta cesce od muskaraca. Vase tijelo koristi 300 misica samo da bi se odrzalo u ravnotezi kad stojite. Zene su ovo vec procitale. MUSKARCI JOS I DALJE MJERE PALAC!
...ne...ja samo imam duge prste :)
Mene se ovo ne tice. Ja svakako stisnem sake kad citam.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
žena ako je zgodna i lijepa, izgleda lijepo i u kupaćem od "cenera"... a ovo ostalo je sve pusto preseravanje...
a bogami i bez kupaceg uopste
Sačuvaćeš ga, aha
Slatka je miss universe.
ovo je samo jedna ljepotica na estradi.. smatram da ovdje, kod nas u backstage-u ima 10x i ljespsih i boljih djevojaka, koje ne mastaju o nekakvoj slavi, tako da mi je nekako glupa ta "titula" najljepse zene u univerzumu..
kako bi cjepnuli taj kostimcic ih
Stabi joj radio hebo bi je u cmar
pojedi sta lijepa sestro,osusila si se ko grana,.,.
Sofija Loren je jedna i ne ponovljiva i nemojte se provaljivati sa poredjenjem ove dvije dame.Kad pogledate film iz mladjih dana Sofije, Elizabet, Djine,Brizit i mnogih drugih slavnih ljepotica, vidjecete zenu u pravom smislu.Prirodnu ljepotu, grudi, struk nogu.Sofija sa svojim osmijehom i velikim ustima ovu malu moze da calabrcne, Elizabet, djecije lice, siroke obrve, ljubicaste oke, struk k'o u curice.Djina, prelijepe oci , osmijeh, stas, bajka.Brizit, sex bomba, harala i obarala...nema dalje. Isto kad bi uporedili jednog Jul Brinera,Marlon Branda sa onim kepecom Tom Kruzom.Ovi stari su bili muskarci u pravom smislu, prelijepi Brando ili celavi Briner i drugi glumci iz tog vremena, sarmeri prve klase.
Meni daj samo oblina. Osušene motike i kosti me ne zanimaju. Imaš li oblina Okice?
Izgleda da neko cita komentare "stare " garde na portalu:) p.s koja zna sta je dobro:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pita učiteljica djecu što su im očevi po zanimanju. Djeca odgovaraju uobičajeno: nekome poštar, nekome inženjer, nekome prodavač, samo Perica neuobičajeno šuti. Pita ga učiteljica: "Perice, a što je tvoj tata?" Perica odgovara: "Moj tata je muška striptizeta i pleše gol pred drugim muškarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima." Učiteljica u šoku izvede Pericu iz učionice i pita ga: "Perice, nije valjda to istina?" Perica odgovara: "Nije, moj tata je saborski zastupnik, ali me je sram pred ostalom djecom."
NjV obaviješten da Jezuiti i dr. neprijatelji Bosne namjeravaju zloupotrijebiti sutrašnji navodno nekontrolirani (za Evropsku svemirsku agenciju PRVI nekontrolirani od 1987!) pad satelita GOCE, za koji se zna da mu je zadnjim preletom Zemlje zahvaćena "slučajno" praktično cijela Bosna i da mu zvanična računata projektovana orbita "slučajno" završava baš na potezu - Bosna-Libija!; podsjeća da je ova informacija utoliko vjerovatnija ako se zna da se praktično svaki satelit može uz neznatne troškove kontrolirano navesti da padne u okeane (preko 70% površine Planete) što je praksa već 25 godina, a eto sad se nama poslovično "naklonjeni" zapadnoevropljani dosjetili pustiti jedan satelit da onako tresne od Zemlju, "za raju"...; Zadnji preleti GOCE satelita preko Bosne, "oko" vremena pada (UTC): Ned, 10/11/2013 07:06:47-07:11:40 Ned, 10/11/2013 08:33:37-08:38:28 Ned, 10/11/2013 18:24:30-18:29:48 Ned, 10/11/2013 19:51:51-19:56:02 Pon, 11/11/2013 07:52:42-07:58:33 http://is.gd/sW9lTx
Dobro, ne želim da negiram tvoje tvrdnje ali kakve to veze ima sa ovom temom?
Pa neka GOCE padne - šta me briga. Svakako će ga tzigani rastaviti za 10 minuta ako padne kod nas.
Previse nedostizna za moj ukus :)
Prije izgleda kao da je iz second hand-a...
ona?
kostim..
usput, jednostavan kupaci?! nidje veze.
... dok u Africi ljudi umiru od gladi. Eeee moja misice...
hajd u bosnu na redaljku
...o, da :)