Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i nana mi je na dimijama imala izrez do kuka
jes, bh tradicija je da nemas za gaca, pa valja to i naglasiti.
Ako je zensko ovo sa posljednje slike, ja ne znam ...
A ko su ove kobile?
Kakva država , takva i dizajnerica. Razumijem kada neko ima pokriće pa je pun sebe , ali ova persona zero od čovjeka u svakom smislu.
Duge noge do zemlje ;)
Nide veze katastrofa
Uh sto je klempava curica :(
Znaci, dio novaca koje nam naplacujete kroz poreze je otislo i na ovo ?! Svaka cast. Po cesti nam rupe, grad nam j prljav i nikakav, ljudi nemaju za hljeba, a najbolja vlada ikad rasipa novac na gluposti.....
Ovo joj je i nena oblacila
Koje njesra.
Koje li nam je rod ovakav zemljom hodio? Dokle fotografije u prošlost dopiru, rasječene haljine do pupka ja ne vidjeh 🙄🙄🙄
Ovako su nase nene nosale na prijemu kod Franca Ferdinanda. Sve noge do Krajine
Joj koliko joj je prezime! Zaboli je ruka kad se potpisuje.
Nonara od ove manekenke kad ispadne iz haljine u zemlji sa 50% muslimana, govori da se Emina srela u putu nije sa nasljedjem. Nije bas ni kod preostala dva naroda nasljedje sacinjeno od ispadanja organa, ali meni ne smeta ...trebalo joj je to kao izgovor da uzme pare od Kantona. ... i turisticke zajednice ...i ministarstva .... a Mufide kucaj dzezve .... umjesto da i ti nadjes manekenku pa da ona sisu umace u dzezvu ko rahat lokum ... e tu bi onda bilo para ...za nasljedje :)