Moda i ljepota
16

No+Vello© danas otvara još jedan centar za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje u Sarajevu

No+Vello©, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, nakon skoro 6 godina rada u Bosni i Hercegovini, otvara treći po redu centar u Sarajevu i to na području Dobrinje.

Nakon skoro 6 godina rada i 8 centara u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Doboj, Goražde), danas 13. oktobra se otvara treći po redu No+Vello centar za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje u Sarajevu i to na području Dobrinje u ulici Hamdije Kapidžića 11-12, Novi Grad.

S obzirom da veliki broj sadašnjih klijenata dolazi iz ovog dijela grada, No+Vello je odlučio da svoje usluge približi svojim sadašnjim, ali i budućim klijentima koji žive ili rade na ovom području. Na taj način nastavlja sa ekspanzijom svog uspješnog poslovnog modela, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou.

No+Vello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Danas, No+Vello, svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, posluje u 15 zemalja sa preko 1000 centara širom svijeta.

No+Vello je revolucionirao tržište uvođenjem jedinstvene tarife za tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja uz korištenje IPL tehnologije (tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti). Pored svojih IPL tretmana, No+Vello centri također raspolažu tretmanima koji se baziraju na korištenju LED tehnologije, ultrazvučne i galvanske energije u okviru Proskin programa za čišćenje lica i tehnologije Woodove lampe, a sve to dopunjuju vrhunski kozmetički proizvodi razvijeni u vlastitim laboratorijama.

Pozivaju se svi zainteresovani i radoznali sadašnji i budući klijenti da danas svrate na otvorenje centra u ulici Hamdije Kapidžića 11-12, Novi Grad. Očekuju ih ugodna iznenađenja.