Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode ovo sve u pm
Otišlo je već, druže moj!
Cekaju se jos veliki predznaci
Ovo muškarci?
@Athlean92 Štiklice pristaju uz nakurnjake,
Treba vojni rok uvest ponovo ... kakve crne muške štikle ....
Jadan ti kralj šta nam se dešava ....
dno dna
Kako vlasti kod nas sve manje novca odvajaju za sport,tako će nam i djeca sve češće izgleda upisivati ples i balet.Učit će kako se hoda na prstićima i prave piruete umjesto kako se baca za loptom na terenu.Helem eto nam tih štiklica uskoro na policama muške obuće.
pa samo pogledajte ko ih nosi, a od cega zive ti retardi majko mila, dolaze na posao uovome ???
hahaha, divni su. teško bih i metlom kontaktak sa njima imao.
Pusku i sve p....
Neka, što je više ovakvih manje će se razmnožavati i u neka doba će izumrijeti sami od sebe. Samo ih ne treba tjerati da imaju porodice i prave djecu, eto radi društvenih normi. Eto ih tamo, nek se 'ebu.
BOLESNOOOOOO
Samo one koje je Allah ostavio u zabludi ne vide da sav ovaj stil zivota koji zapad namece vec 50-60 godina kroz medije polako ali sigurno SVE one stvari koje su zabranjene u Bozijem zakonu i kose se sa ljudskom prirodom predstavljaju kao normalne i popularne, i onda se cudimo sto su ljudi depresivni, ludi, agresivni, ovakvi-onakvi, put za Dzehennem zagaranotvan. Davno najavljeno sve ovo za one koji pamet imaju.
Nisam ja za štikle, ali ako uđu u modu, to sigurno neće biti suprotno Allahovim zakonima. Ovo što si napisao je ozbiljan grijeh — zabranjuješ ono što je Allah dozvolio. Opasno je to.
odvratan dizajn,a tek modeli..
Mi smo primitivni jer ne razumijemo njihovo pravo izražavanja. Šta će biti sljedeće, halteri za muškarce ili....?
Klix samo ti meni blokiraj poruke,ali ne možeš promijeniti moje mišljenje o tebi.Smradovi perverzni.
..... fuj , fuj i fuj ....
Ovo nisu muskarci na slikama