Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah sjetih se prosle godine nekog manekena na plazi, jadnicak s frizurom dodje na plazu i cio dan pazi da je ne pokvasi, udje malo da se samo kao okupa, ali ustvari samo se malo poprska rukama, eh njegove muke. hahahahah Izgleda da je bukvalno shvatio savjete svog frizera. :P
Stabilizovani Aloe Vera Gel blagotvorno deluje ne samo na našu kosu već i na kožu glave. Svojstva ALOE Vera gela i njegov visok sadržaj u svim pa i u ovom proizvodu čine šampon prirodnom alternativom drugim šamponima za kosu, dok ga u isto vreme njegova blago formula čini podesnim za sve tipove kose. Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloji direktno deluju na kosu te na taj način kosu održavaju zdravom a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave i vlasište. Njegovo Enzimsko delovanje uklanja izumrle ćelije, a Blagotvorno dejstvo Aloe vera Gela ojačava kosu uz alojinih amino kiselina koje se slažu sa aminokiselinama u folikulima i papilama vlasi i opskrbljuje saponinima i prirodnim agensima i daju kosi gustinu. https://alojavera.wordpress.com/licna-higijena/
Znam ja šta bi njima umazao po kosi ;)
Vlada FBIH uvodi porez na odmor i njegu kose
Hizmo uplatio u Podgoru na 12 rata,ima hladovine ko u prici ,kakva ulja ..
Na more nikad nisam bio. :/ Lajk ako bi djevojci na zadnjoj slici dali bubreg i koštanu srž za nedaj bože.
Može i dislajk, naravno.
Eto baš ću na odmor :-D i jedina briga mi je friz na plaži :-P .............ljudi moji šta je ovo, ni briga ni pamet :-)
Ma džaba ti bona njegovanje kose ako nemaš dupe, nemaš struk il si bagava u faci. tri eliminaciona faktora, jedan ako imaš - ispadaš...hvala :)
"frizura mi je još u proceduri"
...lagano lavor peskir i pred vrata staviti malo soli da mi se noge raskisele.kakvo more i bakraci.