Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vi ste odron uzimate lovu dajete djevojkama 30km dnevnice fuj sta vi stvarate vi samo iskoristavate i kradete unistili ste izbor za MISS BiH treba vam oduzeti licence
zato stvarate fufare koje vise u bejsmentu i žegaju se po wc-u sa kockastim glavama.
Ona pravi mdele za prostituciju
de bolan pustite gospodju da se nei osjećala majorizirano
od svih djevojaka sto je nabrojala (fol poznatih) nijedna nije u svijetu \"nesto postigla\"...svaka je poznata jedan period i to samo u bosni..kakva crna grcka i turska...nego djevojke manite se manekena i coravog posla i prihvatite se knjige :) kakva je to missica sa 17 godina? ma daj molim te, pogledas malo ostale zemlje obrazovane djevojke, pametne...sta ces ti od djeteta sa 17 godina :S
Nisam niti citao clanak znajuci da nista pametno ne moze niti reci a kamoli stvoriti...zato gdjo Zubak polabrnjajte ga vi meni :)
ne stvarate vi nista dovodite djevojek sklj klase krivih nogu i konjskih zuba i plitke pameti i sramotite nas
A koja će to štampa pisati o njima ako neće žuta, one su po definiciji čisto žutilo. A s druge strane koga bi mafijaši jeb.ava.li da nema njih. Znači i one imaju svrhu pa molim vas da ne budete previše strogi u vašim komentarima. Hvala! ;)
**bem je plasticnu... od brojnih operacija lice joj kao na nekoj lutki koja zjapi u izlogu... to se zove porno*grafija u bijelim rukavicama..
ma ne stvaraju oni kur.ve nego roditelji, oni te kur.ve samo uobliče i dotjeraju da ih mogu bolje prodati. ;)
grdna li je ...........
make up by photoshop
ne u pravu ste gospođo,vi stvarate buduće drolje zeljne slave ,brzih auta i brze love.sowbiznisi i kapitalizam je unistio ovu planetu.Zivio Jospi Broz Tito Goli Otok i Bivša Jugoslavija.
Pronalazi djevojke i priprema ih za takmičenje. kako je ovo zahtjevan posao u pm. naravno procenat ide njoj :D
Cime ova stavlja puder, lopatom ?? xD