Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnjo majmuneeeeee!!!! Al si tulav majko mila! Prosviraj si glavu, usreci nas!!
OO JA NISAM NI VIDIO DA JE CRNJO NAPISAO NE PISMENI :D HAHHAAHAHHAHAA KAKO SI SAMO LOS CRNJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
BRATEEEE...OVO JE ZA DESANKU SAKIC..
Crnjo, sjedi jedan. Ne pismeni???????
mostarka:\"Ko je Rhianna??? Valjda RIhanna???? Joj, sve ste gori i gori, Cudi me da u ovaj clanak niste objavili nesto o Dzeki.\" Tu je Dzeko na slici, samo se ne vidi od tangica koje su zauzele mjesto blize objektivu. Da su slikali s druge strane sigurno bi ga vidjela. Vidis da ne moze proci bez njega, cak ni kad ga nema \"ni u slici\". ;-)
Ko je Rhianna??? Valjda RIhanna???? Joj, sve ste gori i gori, Cudi me da u ovaj clanak niste objavili nesto o Dzeki.
@ CRNJO EDUKOVANE KAZES BAGRO ? NE KAZE SE ĐABA NEGO DŽABA MAMLAZE NEPISMENI. TEBI TREBA LEKTOR ! DRUGOM VIDIS TRN U OKU, SEBI NE VIDIS NI BANDERU !
idem ga iskalit na srpski nacin
Fkt ste sve gori i gori...ne pismeni novinari...zaposlite edukovane ljude,dajte im plate kako treba ,a ne ove bogalje našli da đaba pišu za vas. Istraživanje je pokazalo jasnu razliku u trošenju dvaju spolova. Muškarci su rekli da nikada ne bi potrošili više od 50 funti na gardarobu, dok žene u prosjeku troše više od 10 funti. Pa ljudi imate li vi lektora da provjeri txt koji će te objaviti
ovako je i PRAVNICA pozirala za svoga gazdu da je primi za admina na sucks-u
Kakav izliv gluposti na jednom mjestu. Mogli ste 10 primjernih artikala napisati.
dobrog shuupkaaaaaaaa vauuuuu odoh ga odma bacit dok sam vruch ha ha ah ah ah ah ha
ma pijaca je modni trend kod nas, neka prica ko sta hoce.............;)