U elegantnoj kreaciji
53

Nataša Bekvalac opravdala titulu jedne od najljepših srbijanskih pjevačica: Izdanje kao iz bajke

I. S.
Foto: Instagram/bekvalceva
Foto: Instagram/bekvalceva
Nataša Bekvalac je zablistala u elegantnoj odjevnoj kombinaciji te tako opravdala titulu jedne od najljepših srbijanskih pjevačica.

Ona je zablistala u kreaciji dizajnerice Nine Mandić. Za njenu šminku bila je zadužena Jovana Arsić, a Dalibor Vrtina za frizuru.

"Bar na tren bila sam u bajci. Da li je uredu ili smiješno što ja u bajke i dalje vjerujem?", navela je u opisu fotografija.

Danas je na društvenim mrežama uputila rođendansku čestitku kćerki Hani koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem.

"Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godina s tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove. Najvrednije si što u životu imam, najbolja si kćerka na svijetu, na svaki tvoj korak, zapamti, na svaki, ja sam ponosna. Hana... Milost, ona koja je milostiva, pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću, vijesnik sreće, ona koja je uzvišena, poštena i vrijedna divljenja... Duša. Sve što tvoje ime znači, to si meni ti. Voli te tvoja mama. Sretan rođendan, sine moj", napisala je.

Nataša je od 2006. do 2011. bila u braku s Danilom Ikodinovićem. Imaju kćerku Hanu. Pjevačica se za Ljubu Jovanovića udala 2015. Međutim, razveli su se u martu 2017.

Nakon toga su srbijanski mediji objavili da je pronašla sreću s Lukom Lazukićem, što je ona ubrzo potvrdila. Vjenčali su se u septembru 2017. godine. Dobili su kćerku Katju. No, idila nije potrajala. Razveli su se 2018. godine, nakon što ju je pretukao.

Bekvalac ga je prijavila za porodično nasilje, a Viši sud u Beogradu ga je osudio na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom provjere od tri godine.