"Voljela bih biti majka"
0
Naomi Campbell 'vješa štiklice o klin'
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem kod Naomi je taj sto je znana po svojoj agresiji. Par postupaka je vodjeno protiv nje za fizicke napade. Seks sa njom bi bio nesto slicno izmedju macora i macke. Nakon orgazma moras da bezis,inace ces ostati izgreban ili bez testisa.
ja bi je busio sam tako da joj nebi vise djeca na um pala... ako napumpo bi je bez problema..
Kraljice je kraljica a vi pricajte sta hocete!! Ja bi joj spakovo dvoje odjednom bez razmisljanja..... znam jednog Bosnaca u Americi ima 2 kcerkice sa crnkinjom i moram vam raci da ljepse djece u zivotu nikada nism vidio.... za ovog sto kaze baba od 38 god.... Jado jadni...pogledaj mnoge \"nase\" sa 28 i po balkanskom receptu izgledaju kao krave Zubi zuti ako su uopce jos tu? Trbuh ko bure? Sala ima na sve strane........ dlake u nosu i usima? KRKANI sa balkana
Sad kad su je svi izbusili.....
zna i ovaj vladislav dje ce ga pristavit
nije to za tebe bona ne bila...drzi se kokaina kad te vec ide
Ok Naomi dodji veceras kod mene.Plati sama taxi.
@ludilo Cuj baba, od 38 godina. Sta, treba imati djecu u 18 ili ranije cak. Kao vecina na Balkanu. Cim se udaju ili ozene odmah \"stancaj\" i rodi djecu da nebi rekli da \"mlada\" slucajno nemoze. Iako boli me briga za njom, ide mi na zivce. Cuj najbolja coko u Britaniji. Ocigledno nije probala svicarske, belgijske ili njemacke. A za ostalo necu ni komentarisati. Lako mi je za nju.
baba od 38 godina... ccc... hoće djecu umjesto sad unučad da uspavljuje...