Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vishe i njeno je isduvalo i proslo... moze sad dizad noge kome hoce ali nezam vise koliko ce biti zaintresovanih..... Ovdje kod nas na Floridi ima ih takvih da mjenjas svaku noc...ho-ruk!! LOL Sto rece ovaj gore-- iz*eb@lo je pola holivuda i sad se prodaje restu svijeta... NASTY BITCH ASS HOE !!!!!!!!!
cuj pokazala noge, c c c. pa nije zmija koja pokazuje noge pa da to bude vijest! o alija tvoju li ti sliku!
JEST CLANAK SVAKA CAST KOGA BOLI BRIGA ZA NJENIM NOGAMA SVI MI IMAMO NOGE NARKOMANKA KUJA ITO CRNA KUJA DUBAI IH JE PUN A CIME SE BAVE HEHEHEHEHEHE HRS
ima sta i pokazati!
kuja koju su karali svi..fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj