Moda i ljepota
0

FOTO / Naomi Campbell pokazala noge u St. Tropezu

Sarajevo-x.com
Ona je supermodel poznat po svojim dugim nogama, koje joj daju posebno graciozan izgled dok se šeće modnim pistama.
A jučer je Naomi Campbell pokazala da uprkos tome što ima 40 godina, još uvijek dobro izgleda. Imala je pravi ambijent za to, plažu u St. Tropezu gdje je na odmoru sa svojim momkom Vladislavom Doroninom. Bilo je dosta vruće pa je Naomi šetala plažom u bijelom šortsu, piše "Daily Mail".

Britanska ljepotica je uz to obukla neobičnu bijelu košulju koja se veže preko sredine i, naravno, odgovarajuću torbu, te sandale s visokom petom. Vladislav se odlučio za casual-stil, ali pored Crne pantere ko je još gledao na to…

Odmor je došao nakon što je Naomi i zvanično dobila poziv da svjedoči na međunarodnom sudu za ratne zločine. Ona je prethodno odbila da svjedoči protiv bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora, koji joj je navodno dao 'krvavi dijamant' u Južnoj Africi.

Incident se dogodio na druženju koje je upriličio Nelson Mandela još 1997. godine.

Tužitelji su se požalili sudijama da bezuspješno pokušavaju stupiti u kontakt sa supermodelom još od juna 2009, kad su dobili informaciju da je Naomi od Taylora dobila dijamant. Oni smatraju da Naomi ima informacije o Tayloru koji će im pomoći u slučaju koji vode protiv njega.