{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Najnoviji materijali sa modnih pista Pariza odsad i u Sarajevu

25.2.2013. u 15:14
26
2
Najnoviji materijali sa modnih pista Pariza odsad i u Sarajevu
26
Najnoviji materijali sa modnih pista Pariza odsad i u Sarajevu
Bh. modna dizajnerica Belma Tvico Stambol boravila je u Turskoj, gdje je posjetila International Fashion Wedding Fair, drugi u svijetu sajam vjenčanja u Izmiru.
Na sajmu je bilo prisutno više od 200 izlagača iz cijelog svijeta. Akcent je bio na vjenčanicama i elegantnim hajinama, a predstavljeni su modeli vjenčanica za 2014. godinu.


Belma je tom prilikom uspostavila kontakte sa fimama iz Turske, kako i sa firmama i dizajnerima iz Libana, Italije, Španije i SAD-a. Dogovorena je saradnja sa obje strane. Mnogi su Belmine modele opisali kao maštovite sa velikom dozom elegancije i posebnosti. Na sajmu su bili predstavljeni najnoviji trendovi i materijali za vjenčanice i večernje haljine, asesoari, kao i najnoviji dezeni čipki koje koriste poznati svjetski dizajneri vjenčanica.


Drugi dio svog boravka Tvico Stambol je provela u Istanbulu, gdje je nabavila najnovije dezene čipke za novu kolekciju vjenčanica, iz palete boja i materijala koje su aktuelne ove sezone. Tu prije svega treba istaći mint zelenu, baby rozu kao i bež nijanse. Treba istaći da je Belma materijale nabavila na mjestu gdje za svoje najnovije kolekcije materijale nabavljaju poznati dizajneri haute couturea Elie Saab, Zuhair Murad i Georges Chakra.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: