Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura je rođena i odrasla u Berlinu, a roditelji su joj porijeklom Duvnjaci. Za Titulu Miss HR se kvalificirala kao etnička Hrvatica iz dijaspore. Ispala je fer kada je 1998. ustala protiv Ksenije Urličić i direkcije Miss HR koji su titulu pokušali oduzeti Lejli Šehović-Filipović.
ni zena svojih nemaju, pola sportista im iz mrske Bosne dolazi.
Eto ove što su nama ostale ne liče ni na šta. A ona njihova Lidija Bačić vrijedi za sto
Kad ce vise bosnje shvatiti da Bih pripada i srbiji i hrvatskoj a ne samo njima u 23 posto
Joj teksta i novinara, haos, ni glave ni repa
sad cekamo komentar Dzejle Glavovic kako je ona najbolja manekenka svijeta i da je miss svijeta
Sigurno, Hrvatice iz Bosne i Hercegovine.
Vi koji pišete da je Tomislavgrad u Bosni ,nemate pojma... naučite granice između Hercegovine i Bosne...to je kao da za Pulu kažete da je u Dalmaciji
Starka se ubila za scenu sa Roccom Siffredijem.
Šta bi dao im nije Bosne? Niti bi se oslobodili niti bi bili pola onog što jesu. Trebaju u Zagrebu podići spomenik Bosanskom čovjeku.
Fakat su ove Hercegovke najljepse zene Balkana.
Kakav je ovo komad bio 😊😊😊Noga do grla 🤗🤗🤗
Lijepi naši Bosanci i Bosanske
Bosanka naša ponosna
Uhh joj Djurdja