Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi ljudi smo stvarno idioti! http://www.wedding.hr/Naslovnica/Pregledclanka/tabid/63/ArticleId/159/Plasticno-ili-prirodno-Koliko-podlijezemo-modnim-trendovima.aspx
ja se jos ne mogu nacuditi kako su ruzne manekenke generalno,mislim na prste ruke da ih moze covjek nabrojati one koje lice na nesto,ostalo sami gurbeti iz gurbetstana!
Meni kisne glova...
Ako nema ya hljeba, neka jede leba....
versace lanac njoj sam dao i u disku zaigrao
ovi modni kreatori nisu normalni. vidi usuju kod ovih modela. ljepota je postala izopacenost, a drustvo otislo u duboku dekadenciju ili MP3.
Narod nema para za hljeb a vi versacate. tuzno