Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam zensko i cak mi se svidja kad se momak nasminka :P malo pudera da se ne vide bubuljice i malo maskare da oci dodju do izrazaja !!!
@@ - Ti si među onima što traže slike golih muškaraca, jel da? Obični troll. Kad izbacim uvrede ostaje pitanje i neumjesan komentar. Pandama ne fali ništa, još jedna vrsta medvjeda na istrebljenju, ali zato onih \"medvjeda\" ima i previše. Razumjet ćeš. Nego, čitaj pažljivije, pitao sam kako izgledaju \"oči poput pande\". Ali eto, ja sam idiot, valjda sam pogrešno skontao svoje pitanje :)
Čista laž.Muškarci više vole našminkane žene a one koje nisu našminkane ili ofarbane se teško primjećuju i niko ih ne gleda.
Sta fali pandama idiote jedan s /b/-a? Eto ti znas oko zena u pm. Do juce si sisao kite.
cista laz, mene odbijaju ruzne cure, a ljepotice sa i bez karmina volim
volim ferhadijom hodat\' i gledat seljanke sa usijanim glavama :D
Pa koga su pitali? Engleze? Nije ni cudo kako im se zene sminkaju. Nase brate nisu! Meni nema nista ljepse nego vidjeti lijepo i decentno nasminkanu curu...
To je kad stave ono crno okolo? http://sexygarbage.files.wordpress.com/2009/06/boxxy.jpg
OVA je prejaka :D http://perfectpandas.com/wp-content/uploads/2008/09/eye-cream-panda.jpg
Pandine oci: http://whyevolutionistrue.files.wordpress.com/2009/06/panda.jpg
ma sta me briga svidja li se muskarcima ili ne!?
Jah, ma laže Sa-X. Stavite vi kilu šminke gospođo, što veći kontrast to bolje, probajte da kombinujte što više različitih boja. Ne zaboravite 100 ml parfema tek onako da se osjeti. Zube ne morate prati ako žvačete dobre žvake. Kako izgledaju \"oči poput pande\"?
Tesko je to reci mladim osobama, shvate tek kad im se lice pocne upropastavati.