{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Muškarac se uz pomoć šminke transformiše u Megan Fox, Kim Kardashian, Beyonce...

7.10.2014. u 18:27
58
63
Muškarac se uz pomoć šminke transformiše u Megan Fox, Kim Kardashian, Beyonce...
58
Filipinski glumac, komičar i model Paolo Ballesteros je, osim po svom showu Eat Bulaga, poznat i po nevjerovatnom umijeću šminkanja.
Svoju ljubav prema šminkanju i zabavljanju publike spojio je u jedinstven proizvod, a rezultat su prave transformacije u kojima, zahvaljujući make up-u, ovaj čovjek sebe prerušava u Kim Kardashian, Rihannu, Megan Fox, Angelinu Jolie, Nicole Kidman...

Sve fotografije Paolo objavljuje na svom Instagram profilu, zajedno sa fotografijama svoje kćerkice, kao i onih sa raznih putovanja.

Uz pomoć šminke, različitih perika i kontaktnih leća, on svaki put postiže jedinstveni izgled, a kaže kako su mu dvije najdraže transformacije Angelina Jolie i Mariah Carey.

"Prerušiti se u Angelinu je zapravo izuzetno lako. Napravim si velike usne i već izgledam poput nje. Ipak, najdraža mi je Mariah Carey. Angelina je prelijepa, no Mariah i nastupa", kaže Paolo.

Dodaje kako mnogi ljudi, zbog njegove ljubavi prema šminkanju, smatraju da je homoseksualac, no Paolo na sve to kaže:

"Ja ne krijem ništa. Ono što vidite je ono što dobivate. Ako me pitate jesam li gay, reći ću da nisam. Do vas je hoćete li biti zbunjeni."

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: