Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nesto za to da im ovo postane zivotna okupacija, ali kao neka pocetna zanimacija sto da ne... Bolje nego da jasu s nargile na kafu i obrnuto...
bolje i ovo, nego da nekome zivotna zanimacija postane klix.
Lloyd....arijevske djevojke....wtf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko opcenito drustvo ima problwma sa ljubomorom, pakosti i sve ono negativno Kako ljudi vole da je drugima lose Kako te nije stid drugom zeljeti lose Kad mu to kazes u lice ta osoba se pravi luda i kaze da nije tako
Kad im sad porezna uleti i zatraži uvid u sve što su zaradile. Ionako su se okomili na mlade ljude koji jedva nešto skrpaju online jer ne žele raditi kod privatnika od jutra do sutra, bez prava na slobodno, za 300 KM.
SVAKA VAM CAST DJEVOJKE VI SE BAR BORITE ZA NESTO A NE KO OVI UHLJEBOVICI KOJI VAS KRITIKUJU..SVO VAM DOBRO ZELIM...TREBA ZABRANITI MNOGIMA DA SALJU KOMENTARE NA KLIX IMA MNOGO STOKE NEOBRAZOVANE MNOGO IDIOTA..
Adna je kraljica.
Otreso bi je ko pop Kandilo
otresao bih ti ja mamu
Dobro? Sica. Nikad cula ni za jednu.
Divne!
Lijepe bosnjakinje.Zarađuju od onog sto vole.Podrska ljepoticama!
koje ljepotice! mnogo uspjeha zelim!
Dobro zarađuju, ali opet plaćeni članak na klixu... Što bi rekli od glave višak ne boli
Sretno cure! P.S. Dušebrižnici crknite....
Ja koliko znam da uglavnom dobiju robu koju reklamiraju! Niko pare me spominje! A druga stvar je da u prirodi ovo ništa nije ovako! Slika je čudo!!!
Ima Ona sto gola pitu razvija i u Hot-pensu nesto kuha ispod Oraja,to ponekad pogledam,stvarno poucno
Sad ce odma cestitka od poreske. Ajmo frilenseri porez na sunce fali nam za novu limuzinu nacelniku
Mogao bih i ja vama reci kako da Jos vise povecate broj Pratilaca ali necu 😁
I babo bi sine :)