Atraktivna glumica
47

Monica Bellucci se priklonila "side boob" trendu: U izrezanoj haljini probudila maštu fanova

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Monica Bellucci je pozirala za britansko izdanje magazina Elle, a jedna fotografija je naročito privukla pažnju.

Lijepa glumica je pozirala noseći izrezanu Dior haljinu te se priklonila "side boob" modnom trendu koji otkriva dio grudi. Obožavaju ga i mnoge druge poznate ličnosti, među kojima su Kim Kardashian i Miley Cyrus.

"Najatraktivnija žena ikad", "Uljepšala si mi dan", "Nevjerovatna ljepota", "Ti ćeš zauvijek biti simbol prirodne ljepote", "Uvijek sijaš", neki su od komplimenata koje je dobila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U intervjuu je, između ostalog, spomenula da se pomirila sa starenjem i prihvatila fizičku transformaciju.

"Ja sam kao i svi drugi: govorim sebi da je beskorisno boriti se protiv nečega što je moćnije od mene. Kako vrijeme prolazi, trebaš biti sretan što si još uvijek tu", kazala je.

Dodala je kako je zahvalna na tome što je upoznala režisere s kojima je ostvarila dobru saradnju.

"S 50 godina sam snimila dva filma: 'In The Milky Way' Emira Kusturice i 'Spectre' Sama Mendesa. Ovi režiseri su mi dali dinamične uloge i priliku da lakše prebrodim 50. godinu, što za glumicu nije lako", ispričala je.

Ona je trenutno u vezi s režiserom Timom Burtonom. Snimili su film "Beetlejuice 2", koji će biti objavljen u septembru ove godine. Njih dvoje su se upoznali 2006. na Cannes Film Festivalu, a počeli su se zabavljati prošle godine.