Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su neki najnoviji krzneni krokodili
Životinje nemaju krzno da bi bile ubijene zbog glamura niti da bi netko njihovom smrću stjecao profit. Njihovo krzno pripada njima, a ne ljudima. Životinje imaju svoje razloge za život i pravo na život u svojem krznu. Ubijanje životinja zbog krzna je neoprostivo i zaslužuje svaku osudu.
Krokodile su uzgajali zbog krzna i kože, a aligatore isklučivo radi perija. Pa jel'?!
Ne djasvi mi se Brizit Bardo ali voljela bih da sam ona da ih natjeram da i ozive krokodile,jbm PRADU
ZAO MI JE LA KOSTE
Ubice zivotinja radi mode sve treba u zatvor strpati.I one koji vrse eksperimente na zivotinjama treba ubiti.Toliko zlocinaca u zatvorima sto na njima ne vrse pokuse.
Bosna puna prada,la costa,gucija,versaca sve sami fejk Turski pokusaji od odjece i obuce,a i da je original nikada ne bih te seljacke brendove nosio...
Jos jadniji su oni koji ovo kupuju.
Vjerovatno ih kao ljubimce uzeli 😂
Ja mislia oni tuze sto su ubili krokodile, a ono provizija u pitanju .Jadne su i ove zivotinje s nama ,a torbu ne bih dzaba da mi daju .
Kad porastem bit cu Prada torbica...e moji krokodilcici,i vi za ovaj ociparajuci komad moraste umrijeti!?😔
Ubijanje životinja zbog krzna je neoprostivo i zaslužuje svaku osudu.
pa kako ne uhvatise ni jednog kod nas "krokodila" 🤣🤣🤣