Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce bogatog papucara...
blizu,al ne i tacno! :D
treba pravit ovdje jasnu distinkciju imaju djevojke koje itekako imaju osjecaj za to sta je lijepo i kako to da prikazu i onda imaju ostale koje to ne znaju!
le meilleur du monde, ne bih se složila sa tvojom konstatacijom za "ostale". Među ostalim djevojkama ima i onih koje znaju šta je lijepo, žele da lijepo i moderno izgledaju, ali ne mogu. Kriza je kod nas druže du monde na svim poljima. Haljine su već rasprodane, znači da su imale svoga kupca. Znale bi to mnoge djevojke i žene odabrati, ali haljine se ne poklanjaju, a one nemaju novca da kupe sebi lijep izgled.
taj sam dio zanemario silent imas pravo mnogima je novac veliko ogranicenje ali ima i u okviru onih sa malo sredstava koje uspijevaju da izgledaju sasvim ok mada je to vrlo naporno, ali taj dio itekako igra veliku ulogu nazalost
...vidim jutrom na ulici šta hoće...kič party, elegancija je valjda ustavom zabranjena...