Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne svidja mi se
i sigurno ne mirise lijepo, lijepi... xD
evo gag ...ako zelis da otkacis nekog decka :)))))))))))))))))))))) http://www.telegraph.co.uk/women/womens-life/10128107/Anti-pervert-hairy-stockings-The-latest-must-have-for-your-handbag.html
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
prirodna pojava su i sline ali se moraju brisati :)
hahahaha ne napominji ih !!
Lijepo brijanje, uh ma ne izgleda lijepo.
ova posljednja je najjaca... uh :)
Fujjj. . Sanjaću ovo. . čuj prirodna ljepota, pljujem ja vama na takvu ljepotu. Ne znate razliku između higijene i prirodne ljepote.
moja minđolina je kao pista
MOGU LI DA SLETIM NA TVOJU PISTU IMAM DOBAR AVION....HAHAHHAAHH
Neka hvala, ja bih i dalje po tom pitanju bila neprirodna.
ma kakva ba ocekivanja drustva, higijena ljudi, cuj prirodna ljepota
Samo neka je nešto drugačije od uobičajnog, pa makar se Zemlja počela naopako okretati. Muškarci očerupani k'o kokoši, žene treba da zarastu u dlakurine... Šta je sljedeće? Žena bez sisa i gooze, muškarci nosaju grudnjak, brushaltere... FUJ!
daj da zraknemo bikini zona .jel amazon il perucica.hahahaha
Mislim da ovi nazovimo ih modeli, se zapravo nisu ni prije brijali/e.
zanimljivost nevezana za pazuh ali vezana za dlakavost. u parizu je tridesetih godina ( ?) umrla jedna dama koja je bila poznata po velikoj bradi?! na sahrani je bilo ca 30 000 muskaraca svih drustvenih slojeva.:)
allah nek vas nagradi
to ti ironično?
Pa i jeste poenta ogaditi zene muskarcima sto vise, poslije ovih slika slijede parada androgenih, lijepih, obrijanih deckica !!!
E cuj prirodna pojava ?! Ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
FUJ , pa ljjudi moji stvar je higijene te eto ''prirodne pojave'' glupače ; ionako sve živo su izokrenuli još nas samo trebaju ubjediti kako se ne trebamo depilirati a ima li išta prljavije od dlake ccc !
imaju runje dole prljavije...!
Ne pravi se pametan u slučaju bilo kakve povrede upravo samo jedna dlaka može da izazove sepsu. Banalan primjer; zašto fudbaleri n aprimjer depiliraju noge ... I fuj.