Glamur i sjaj na vaš način
0

Moda koju donosi film "Seks i grad"

Sarajevo-x.com
S filmom "Seks i grad 2" nezaobilazno dolazi i nova moda. Pripadnice ljepšeg spola s nestrpljenjem iščekuju da vide svoje četiri najdraže junjakinje, njihove nove haljine, novi stil, te način na koji kombinuju luksuzno sa jefitinim.

Mnogi tvrde kako je moda zapravo peta glavna glumica u popularnom filmu. Na luksuznu gardarobu tokom snimanja filma se potroši silno bogatstvo, no publiku upravo i privlače sve one scene prenatrpanih ormara, glamurozne haljine, patike u kombinacija sa šašavom suknjom, dekoltirane majice i "brdo" cipela.

Film "Seks i grad 2" od 3. juna 2010. se nalazi i na repertoaru Cinema Cityja, te će svi oni koji su ludi za četiri najbolje prijateljice iz visokog društva New Yorka moći uživati u njihovim novim avanturama.

No prije toga, pogledajte galeriju u kojoj možete vidjeti kakvu modu donosi nastavak popularnog filma. Svakako, visoke potpetice, dekoltirane majice, glamurozne haljine, šašave, ali i mini suknje nisu nešto što možete obući na posao.

No, kada se spremate za večernji izlazak dodajte malo "Seks i grad" glamura. Načinite neku kombinaciju s odjećom koju već imate, a ako znate šiti onda počinte s pripremanjem "krpica" za ljeto ili , pak, u vašim omiljenim trgovinama potražite odjeću koja će biti u skladu sa modom koju donosi nastavak filma.