Pogledajte trailer
0

VIDEO / U "Seks i gradu 2" Carrie se ponovo igra vatrom

Sarajevo-x.com
I baš kad smo pomislili da bi nastavak filma "Seks i grad", nastalog na osnovu istoimene TV serije, mogao biti pomalo monoton, Carrie Bradshaw i prijateljice, iako svaka imaju svoje porodice i obaveze, ponovo se sastaju i odlaze na zajedničko putovanje.

Film "Seks i grad 2" obiluje šarenim i skupim dizajnerskim haljinama, golotinjom i koktelima, koji u kompletu sa vrckavim prijateljicama ponekad čine da pomislite da je u pitanju reklama, a ne film.

Carrie i Mr. Big su, kao što znaju svi oni koji su gledali prvi dio filma, u braku, a sada, nakon dvije godine, pokušavaju dobiti bebu. I kod ostalih prijateljica stvari su više nego zanimljive, posebno kod Samanthe koja ne mijenja svoju divlju prirodu.

"Šta se dešava nakon što kažete 'Pristajem'", pita poznati glas Carrie, koju jedan naizgled obični, ali neizmjerno zabavni izlet u Abu Dhabi ponovo dovodi na životnu raskrnicu. Naime, potpuno neočekivano, u kupovini susreće nikoga drugog do Aidena, muškarca koji ju je ostavio jer nije bila spremna za brak.

Šta će se dalje desiti saznat ćemo 27. maja, kada će "Seks i grad 2" imati svoju premijeru.