Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem da se šminkate nego je problem u količini šminke, brate stavi malo maskare i karmin i vozdra jel mora biti cementara na licu?
sto je uopce problem bilo koje?
Meni je ljepša desna, prirodna strana lica ove žene.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zaista, zašto ih kritikujemo? Zar njihovo lice i tijelo nisu njihova stvar?
Da je samo njihova stvar, nebi se ni sminkale.
Malo brkaš pojmove gosn Faraonu. Kada sj.ebe lice pretjeranom šminkom, čija je to stvar? Jel' tvoja ili bilo kog muškarca na svijetu? Nije. Vi ćete samo skrenuti pogled na druga lica koja vam se više dopadaju... Dakle ipak je njena stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Brate kad si ružan, ništa ti ne može pomoći :D
Sminkanje je individualan izbor ali 80% zena djeluje prirodnije i ljepse bez ili sa samo malo sminke u svakodnevnom zivotu. Drugo je za osobe sa tv jer u treba malo vise sminke zbog silnih reflktora, ili za night out. A dnevna sminka treba da bude "nevidljiva", blaga..Ali ukusi su razliciti.
Al realno vazda sam mrzila ove trebe "malo maskarice i karmincica", a vamo grob bubuljicavi, sa krmecim malim okicama i ustima ko pijavice... De bona malo, vid sad olaksano sminkanje maksimalno... Malo obrvice, tus, uokviri usta vole ba svi seksi zene, serite vi koliko hocete za mnom se juce niko nije okreno kad sam bila bez sminke, a lijepa sam ko slika vala i bez sminke hahahahaa
Najbolje su one koje u životu nisu imale bubuljicu kad krenu o puderima pričati, crte lica i tako ne možeš promijeniti, pa ako si gadna ni puder ti tu neće pomoći previše, samo sakrije crvenilo i slično, crte lica su nešto drugo!
Jeftino nabacam fasadu :-D ih brate vještački nokti,trepavice,sifoni, tona pudera i čuda.... manje je više ;.P
Zene ,,Dame ..napravite najbolje sto mozete od svog lica ,,tijela ,,to je Vase pravo a sta ce ko reci sa strane ,,ma koga briga ako vas cini vas novi izgled sretnijima ,sigurnijima ,,kao sto rekoh iskoristite Vase vrijeme i isprobajte sve nove tehnike sminkanja ,,,nove frizure,,haljinice,,uzivajte u vasem zdravlju i novom izgledu,,bez obzira koliko para imale,,ili posla moze se Naci koja dobra maskara ,,,prirodan izgled drage Dame i decki to je stvar licnog izbora,,,,
Jel ovo casting za Walking dead?
ova sa 3 slike mi se svidja kako god ;)
Prvo, nasminkane mora te biti tako da djelujete prirodno, a ne ko da ste pobjegle iz cirkusa! A drugo, djaba vam sminka ako ste nevaspitane, i ako ste opajdare u dusi...
Nek od svog lica radi šta hoće, mogu podnijet kad na meni žena ostavi tragove karmina, ali ako moram nakon par poljubaca sa sebe strugati puder, maskaru i ostalo, batali ti to...
Sminka treba da istakne ono lijepo na licu, a ne da crtas i bojis po faci.
Nije problem da li se neko sminka ili ne, vec sto ljudi dopustaju da im marketing diktira ponasanje. Umjesto da nama inudstrija sluzi, sluzimo mi njoj; kao kao stoka koja konzumira.
Sa 2 kg sminke na licu izgleda ko Grace Kelly, skine sminku pomislis da si izveo Kvazimoda na veceru.
bas ta sminka im je unistila lice pa zato tako izgledaju bez sminke