Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ste vi stoka seljacka to je nevidjeno, Junuze jel ti se digao dok si to pisao? Koji si ti umobolnik stoko jedna , pa ona je imala 6 godina kad je napustila Holandiju. Obrati malo paznju na tekst shugo.
ČUJ VRATILA SE IZ BERLINA NA BUTMIR HAHAHAHAHAHHAHA... :(((
Lako je iz inostranstva govoriti ostanite u BiH
ILI JE ŠIPTARKA ILI JE SANDZAK DIVISION IME...
Treba je Hanadrit !
mmmmmm....dobra
a šta ćemo sa urođenim divljačim mentalitetom većine nekulturnih balkanaca?
Mislim...povratit cu.
Znam da se u Holandiji ralaka za 50 eura,,, u Berlinu je kazu raja spala na cvaju. Zivo me interesuje zakolko bi se prasnula u Sarajvu?! 20 maruna nebih zalio.
sve neki patrioti do 18 godina, a onda slijedi faza budjenja izmedju 18 i 30 :-)
Pa sta smo ti mi jadni zgrijesili, da nam tako crne sudbine zelis :s
Cuj Hanadi?! Kakvo je to ime?
I kako moja profesorica često citira....aaaaaaaahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=XT-tSnGw2UI
pa samo po naslovu sam zakljucio da je luda! Ovdje dok budemo imali 3 konja na vlasti nema nista od toga da mladi ostanu, odnosno da imaju kakvu buducnost ovdje! Pravac INOSTRANSTVO! Bolje i patiti za domovinom nego da tebe domovina pati sama od sebe!