Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle haljina je zapravo bila preko 200 dolara, nekom akcijom il sta vec je uspjela za tu sicu, nije nesto sto bi svako mogao sutra ugrabiti, i jos je prekrajala pa je stvarno otislo oko 120 dolara. Moja zena za isto uzela iz obicne radnje haljinu za 40 KM, prosla jeftinije.
Dokaz da haljina ništa ne znači. Samo porez za budale i punjenje đepova dizajnerima
Ja nije loše, kad si mršav sve ti ljepo stoji! Pa je lako naći za koju marku haljinu. Moja hanuma bi bila ko Michelin znak u njoj..
SKROMNA ZENA PRAVA ZENA POZ
Jel' joj ime Mladenka ili Jillian?
Ja, ja...lekcija za troškali raju.
to je to sranje, ko sad vidi da je 4 dolara, da je rekla 1000 dolara ja bi joj vjerovao, tako nam isto rade sa ostalim precjenjenim sranjima
Bolju imas u second handu..